Liigassa vasta yhdeksättä paikkaa miehittävä HIFK tiedotti kotisivuillaan lauantaina, että se on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Henrik Koiviston kanssa. Tapauksesta erikoisen tekee se, että Koiviston elokuussa alkanut koeaika ei ensiksi johtanut koko kauden kattavaan sopimukseen.

28-vuotias hyökkääjä loukkaantui lokakuussa koeaikansa lopussa, mutta nyt hyökkääjä pääsee takaisin peleille tuttua tutummassakin joukkueessa.

– Loukkaantumistilanteemme on parantunut muutaman viikon takaisesta, mutta monta hyökkääjää on edelleen sivussa. Täytyy erityisesti pitää mielessä, että kolme hyökkääjää saattaa olla 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuodenvaihteessa kolmen viikon ajan, urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi seuran sivuilla.

– Tästä syystä päätimme ottaa Koiviston takaisin joukkueeseen ja hän halusi ehdottomasti palata kilpailemaan pelipaikasta.

Koivisto on tehnyt pääsarjassa yhteensä 265 pelissä oikein kelvolliset tehot 32+74=106.

Pelaajaa ei ainakaan alkuiltapäivästä oltu merkattu joukkueensa kokoonpanoon. HIFK kohtaa lauantaina Tampereella Tapparan.