Hetkinen? Liigaflopin superyllättäjät Leijoniin – vinoilua heti havaittavissa: ”Sekoilua on mukavaa seurata”

© Kuva: Juha Tamminen

Venäjän EHT-turnauksen torstaina Tampereella Tsekkiä vastaan aloittava Suomi lähtee perinteisesti joulun alla pelattavaan tapahtumaan nyt varsin yllättävällä joukkueella.

Viikonloppuna Venäjällä Ruotsin ja isäntäjoukkueen kohtaavassa leijonalaumassa debytoivat maalivahti Rasmus Tirronen (TPS), puolustajat Niklas Friman (HPK) ja Otto Leskinen (KalPa) sekä hyökkääjät Anrei Hakulinen (KooKoo), Henri Ikonen (Jokerit), Antti Kalapudas (Sport), Eetu Luostarinen (KalPa) ja Mika Partanen (Jukurit).

Vaikka Liigassa jo 12:nneksi vajonneen KalPan osalta kauden avauspuolisko on mennyt täysin vihkoon, murtautui joukkueesta peräti kaksi debytanttia Leijoniin.

Maajoukkuekomennus toimii 21-vuotiaalle kuopiolaispakki Leskiselle mittarina tekemisestään.

– Merkkaa se sen verran, että tietää tehneensä jotakin oikein tässä oman, lyhyen uran aikana, Leskinen arveli KalPan Twitter-tilin videohaastattelussa.

Kun maajoukkueeseen murtautuneelta pelaajalta kysyttiin, mistä hän haaveilee, ei itseään avoimeksi ja iloiseksi kuvailleen debytantin vastaus yllättäen liittynytkään jääkiekkoon.

– Haluaisin lähteä vuodeksi reppureissaamaan jonnekin.

Leskinen ja toinen ensikertalainen, Carolina Hurricanesin kesän 2017 kakkoskierroksen 20-vuotias varaus Luostarinen ovat ilmeisen hyvää pataa.

– Eniten tulee vietettyä aikaa nuorten kanssa, varsinkin Luostarisen sekoilua on mukavaa seurata, pieksämäkeläiskasvatti virnistelee.

Jos Luostarinen nyt onkin jäähallilla jollain tavalla sekoiluun sortuva hahmo, niin itse kaukalossa tekeminen on ollut hyvää joukkueen epäonnistumisesta huolimatta. Hän on joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja saldolla 7+8=15, Leskinen on puolestaan heti perässä neljäntenä lukemin 5+10=15.

LUE MYÖS: Leijonat Venäjälle valittu – uusi maalivahti pukee maajoukkuepaidan päälleen!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.