Valoa tunnelin päässä – NHL-peleistä sivuun jääneestä suomalaistähdestä tihkui parempia uutisia

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä edellisen kerran kuluvan kuun alussa Carolina Hurricanesia vastaan pelannut Antti Raanta on palaamassa kaukaloon alkaneella viikolla.

Alavartalovamman takia sivussa ollut suomalainen saattaa palata tositoimiin Arizona Coyotesin seuraavassa ottelussa, joka on ohjelmassa Suomen aikaa torstaina aamuyöstä. Vastassa on Vegas Golden Knights.

Raanta on pysäytellyt pikkumustia tällä kaudella yhdeksässä ottelussa torjuntaprosentein 92,9. Väliaikaiseksi ykkösvahdiksi loukkaantumisen takia nousseen Darcy Kuemperin tilastot näyttävät lukemia 91,7, lisäksi maalilla on käynyt NHL:ssä surkeasti debytoinut Hunter Miska (88,9).

Lähteet: CBS Sports, NHL.comin toimittaja Alan Robinson

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️