Predators-tähti hyllytettiin: Fanit vaativat Eeli Tolvasta tilalle – NHL-toimittaja antoi tylyn vastauksen

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin hyökkääjä Kevin Fiala pelasi sunnuntain vastaisena yönä ottelun, jonka hän varmasti haluaa unohtaa.

Fiala ei saanut Los Angeles Kings -kamppailussa mitään aikaan, joten Predators-luotsi Peter Laviolette päätti hyllyttää hyökkääjätaiturin toisen erän alussa. 22-vuotias sveitsiläinen pääsi vielä kolmannessa erässä kerran kaukaloon, mutta se jäikin hänen viimeiseksi hetkeksi jäällä. Lopulta nuorukaiselle kirjattiin peliaikaa vaatimattomat kuusi minuuttia ja 41 sekuntia.

Viime kaudella komeat 23 maalia ja 48 tehopistettä summanneen Fialan kausi on lähtenyt surkeasti liikkeelle, kun 20 ottelun jälkeen kasassa on vain kaksi maalia ja yhdeksän pinnaa.

Osa faneista on alkanut jo vaatimaan Fialan lähettämistä farmiin ja suomalaishyökkääjä Eeli Tolvasen nostamista hänen tilalleen NHL:n puolelle. NHL.comin Predatorsin hovitoimittaja Robby Stanley ei kuitenkaan näe tätä oikeana ratkaisuna.

– Ei. Fialan heikot otteet eivät tee Tolvasesta maagisesti valmista pelaajaa NHL:ään, Stanley vastasi, kun häneltä kysyttiin Fialan korvaamisesta Tolvasella.

– Ja kyllä, Tolvanen ei ole vielä valmis. Se ei ole edes lähelläkään, Stanley jatkoi vielä aiheesta.

Tolvanen pyssytti sunnuntain vastaisena yönä maalin AHL:ssä, mutta siitä huolimatta 19-vuotiaan suomalaisen tehot eivät vielä päätä huimaa. Hän on tehnyt 19 ottelussa vain neljä maalia ja kirjannut 11 tehopistettä. Tolvasen tehotilasto on tällä hetkellä hyvin vaatimaton -8.

Alla Predators-fanien reaktioita Fialan otteisiin: