Sveitsin pääsarjaseura HC Davosia yli 22 vuotta luotsannut Arno Del Curto eroaa tehtävästään.

62-vuotiaan Del Curton päätöksestä kerrotaan seuran nettisivulla.

Joukkueen alkukausi on ollut murheellinen, sillä se majailee 21 ottelun jälkeen NLA:ssa toiseksi viimeisenä (11:s) kerättyään vain 20 pistettä. Kymmenentenä olevaan HC Ambri-Piottaankin on matkaa jo 11 pistettä.

Syksyllä 1996 Davosin päävalmentajana aloittaneen Del Curton aikana seura nappasi kuusi Sveitsin mestaruutta, sekä selviytyi CHL:n välieriin kaudella 2015-16. Hänen kaudellaan joukkue on selvinnyt myös joka kevät kahdeksan parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin, mutta tällä sesongilla tavoite näyttää haastavammalta.

HC Davosista löytyy myös suomalaisväriä, sillä hyökkääjä Perttu Lindgren pelaa joukkueessa jo kuudetta kauttaan. Lisäksi upean viime kauden Ilveksessä pelannut Sami Sandell siirtyi joukkueeseen tänä syksynä, mutta loukkaantui vakavasti jo harjoitusottelussa ennen sarjan alkua.