Nashville Predatorsin Pekka Rinne NHL:n suomalaismaalivahtien voittotilaston kärkeen

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Nashville Predatorsin Pekka Rinne nousi viime yönä NHL:n suomalaismaalivahtien kaikkien aikojen voittotilaston ykköspaikalle Nashville Predatorin napatessa 4-1-kotivoiton St. Louis Bluesia vastaan.

36-vuotias hallitseva Vezina-voittaja merkkautti ottelussa tililleen uransa 320. runkosarjavoiton, jolla mies ohitti aiemmin ykköspaikkaa hallussaan pitäneen Miikka Kiprusoffin. Tilaston kolmospaikalta löytyy Kari Lehtonen, jonka runkosarjan voittotilasto näyttää lukemaa 310.

Nashvillen pitkäaikainen luottomaalivahti tarvitsi rajapyykin rikkomiseen 580 runkosarjaottelua, siinä missä Kiprusoff saavutti omat 319 voittoaan 623 ottelussa. Rinteellä on vielä rutkasti aikaa parannella lukemiaan, sillä mies solmi vastikään seuransa kanssa 2-vuotisen jatkosopimuksen.

Kempeleläisen alkukausi on ollut jälleen kerran vakuuttava, sillä mies on voittanut 13 startistaan peräti yhdeksän päästäen selkänsä taakse keskimäärin 1,64 maalia ottelua kohti torjuntaprosentin ollessa ilmiömäinen 94,4.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!