Liiga-joukkueelta mahtavia uutisia – vasta 17-vuotias huippulupaus teki jatkosopimuksen!

Jukurit tiedottaa tehneensä jatkosopimuksen huippulupaavan puolustaja Mikko Kokkosen kanssa.

Vasta 17-vuotiaan Kokkosen jatkosopimus ulottuu kevääseen 2021.

Tällä kaudella pelipaikan mikkeliläisjoukkueen kokoonpanossa vakiinnuttanut nuorukainen on kaikkien aikojen nuorin pelaaja Liigassa pelattuaan lokakuussa 2016 ensimmäisen kamppailunsa pääsarjatasolla vain 15 vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäisenä.

– Olemme seurana erittäin tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Mikon kanssa. Hän on ottanut isoja askeleita urallaan tällä kaudella. Tulevaisuudessa on vielä paljon potentiaalia ulosmitattavaksi, Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen toteaa seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Tällä kaudella viime kevään alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Kokkonen on summannut 23 ottelussa hienot 10 (1+9) tehopistettä.

Nuorukainen on varauskelpoinen ensi kesän NHL-draftissa ja on ollut ennakkoon asiantuntijoiden arvioissa mahdollinen ensimmäisellä kierroksella varattava pelaaja.