Dallas Starsin seuraikonit Jamie Benn ja Tyler Seguin olivat sunnuntai-iltana pelatussa NHL-koitoksessa jälleen väkevässä iskussa. Ensiksi mainittu iski 6-2-voittoon päättyneessä NY Islanders -ottelussa tehot 0+3, Seguinin saldo oli myös komea 1+2.

Tähtipaitoja koko NHL-uransa ajan edustaneelle kippari Bennille kamppailu oli dallasilaisjoukkuessa jo 47:s vähintään kolmen pisteen peli runkosarjassa. Dallasiin kaudeksi 2013-14 siirtynyt Seguin puolestaan iski nykyisen joukkueensa paidassa vähintään kolme pinnaa runkosarjassa 31:nnen kerran.

Tilaston kärjessä on legendaarinen, lähes 1 700 NHL-ottelua pelannut Mike Modano 103 pelillä. Jenkki on täysin omissa lukemissaan, sillä tilastokakkoseksi yltävän Neal Brotenin saldo on 70 ottelua.

NHL Public Relations

@PR_NHL
DYK? @jamiebenn14 and @tseguinofficial rank among the top 10 for most games with 3+ points in @DallasStars / North Stars franchise history. #NHLStats #DALvsNYI

Kaksikko voi nousta tilastossa ajan saatossa jopa aivan kärkisijoille. Bennin sopimus pitää hänet Dallasissa kauteen 2024-25, Seguinin pahvi kantaa kahta vuotta pidemmälle.

Myös suomalaiset ottivat roolia Dallasin murskaavassa voitossa. Esa Lindell teki kaksi maalia ja Roope Hintz yhden, Julius Honka puolestaan saalisti syöttöpinnan. Myös NY Islandersin Leo Komarov pääsi tilastoihin syöttöpisteellään.

Miro Heiskanen (DAL) ja Valtteri Filppula (NYI) jäivät pisteittä.