St. Louis Bluesin kauden aloitus on ollut todella suuri pettymys, kun ensimmäiseen yhdeksään otteluun joukkueella on kasassa vain yksi voitto.

Bluesin päävalmentaja Mike Yeo on totisesti tulisilla hiilillä ja sen tietää myös venäläishyökkääjä Nail Jakupovin isä Rail Jakupov, joka toimii KHL-seura Neftehimnikin GM:nä.

Isä-Jakupov seurasi tiiviisti poikansa otteita Bluesissa kaudella 2016-17, joten seura on hyvin tuttu kokeneelle kiekkomiehelle.

– Blues on loistava joukkue, jossa on upeita pelaajia. On selvää, että heillä on pieniä ongelmia maalivahtipelin kanssa. Miksi Blues pärjää niin huonosti tällä kaudella? Koska silloin, kun valmentaja on idiootti, joukkue häviää, Jakupov latasi Championat-lehdelle.

– Yeo ei pärjännyt Minnesota Wildissa – hän vain hävisi siellä. Nyt on tapahtumassa samanlainen tilanne. Joukkue ei taistele tuollaiselle valmentajalle. Näin heidän pelaavan, tunnen heidän pelityylinsä. Tämän joukkueen tulisi taistella Stanley Cupista, mutta edelleen, jos valmentaja on idiootti, niin turha unelmoida. Minusta tuntuu, että Yeo ei ymmärrä mitään jääkiekosta. En antaisi hänen valmentaa edes lasten joukkuetta, kiekkopomo jyrähti.