Uusi osoite selvillä! Entinen Leijonat-puolustaja jäi ilman KHL-sopimusta – jatkaa uraansa tutussa sarjassa

© Kuva: www.dynamo.ru

Janne Jalasvaara on löytänyt itselleen uuden joukkueen.

34-vuotias suomalaiskonkari pelaa myös tällä kaudella SHL:ssä, sillä hän allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen sarjanousija Timrå IK:n kanssa. Ruotsalaisseura tiedotti asiasta verkkosivuillaan maanantaina.

Tuoreen sopimuksen johdosta myös KHL-spekulaatiot voidaan unohtaa. Jalasvaara totesi aiemmin kesällä, että hän etsii työnantajaa Venäjältä täysin taloudellisten syiden vuoksi, sillä pelivuodet ovat vähenemään päin. Tällä kertaa sopivaa sopimustarjousta ei tainnut kuitenkaan tippua.

Oulun Kärppien kasvattia ei olla nähty enää aikoihin Suomessa, sillä hän on pelannut jo yli seitsemän vuotta ulkomailla. Viime kaudella Jalasvaara edusti ruotsalaista Rögle BK:ta.