Todellinen siirtopommi! Ilves kaappasi yli 300 NHL-ottelun puolustajan riveihinsä

© Kuva: Getty Images

Ilves vahvistaa rivejään kanadalaispuolustaja Cam Barkerilla. Barker on urallaan pelannut 310 NHL-ottelua. Tehokkaimmalla kaudellaan 2008-09 Chicago Blackhawksissa puolustaja takoi 68 ottelussa huimat 6+34 tehot.

– Hienoa saada Ilvekseen näin kovan luokan kaveri vahvistamaan puolustustamme. Barkerin kiekollinen osaaminen tuo varmasti myös ylivoimapeliimme lisää mahdollisuuksia, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seuransa kotisivuilla.

Viime kaudella Barker puolusti HC Slovan Bratislavassa ja SCL Tigersissa. 37 KHL-ottelussa hän teki tehot 2+8 ja Sveitsin liigan kolmessa ottelussaan hän viimeisteli yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön.

Lähes satakiloisen puolustajan sopimus pitää sisällään marraskuun loppuun kestävän try out -jakson. Barker pelaa ensimmäisen ottelunsa joko torstaina TPS:ää vastaan tai lauantaina Pelicansia vastaan.