Kuten aiemminkin on nähty, ovat Dallas Starsin Tyler Seguin (kuvassa) ja Winnipeg Jetsin Mark Scheifele kisailleet ennen keskinäistä peliä siitä, kumpi saa poistua viimeisenä kaukalosta alkujäiden loputtua.

Esimerkiksi syksyllä 2016 kaksikko ratkaisi ”ongelman” kivi-sakset-paperi -pelillä.

Kisailu jatkui myös viime yönä pelaajien kohdatessa toisensa. ”Ongelmaa” ei tällä kertaa ratkaistu legendaarisella pelillä, vaan suusanallisesti.

– Mene sinä.

– En, mene sinä, Twitter-videon oheen oli kirjoitettu.

Lopulta Seguin poistui jäältä viimeisenä ja jos on taikauskoa uskominen, se kannatti. Tähtipaidat voittivat ottelun selvästi numeroin 5-1 kanadalaisen ykkössentterin mätettyä tehot 2+2. Jetsin ykkösketjun keskushyökkääjä puolestaan jäi pisteittä.

Erikoisesta kisailusta voit katsoa videon alta tai painamalla tätä.