© Kuva: Getty Images

NHL: NY Islanders ja San Jose Sharks järjestävät maalijuhlat – tuplakerroin luvassa uusille pelaajille!

NY Islanders-San Jose Sharks
Maanantaina 8.10 klo 20.00
NHL

NHL lisäsi Euroopassa näytettävien primetime-otteluiden määrää tälle kaudelle. Maanantai-iltana ohjelmassa on kolme ottelua, joista mielenkiintoisimmassa NY Islanders isännöi San Jose Sharksia.

San Josen tekeminen kaukana valmiista

San Jose otti kauden avausvoittonsa viikonloppuna, kun se kaatoi Los Angeles Kingsin jatkoajan jälkeen. Joukkueen peli on ollut vielä hakemista kauden avauspeleissä mutta joukkue parantaa varmasti. Erik Karlssonin liittyminen joukkueeseen ei ole ollut täysin ongelmatonta, mutta koko joukkue vielä käymistilassa ja pelaajat totuttelevat rooleihinsa.

San Jose on päästänyt maaleja reilusti kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja puolustus on ollut epävarman näköistä. Lisäksi hyökkäyspeliin tarvitaan vielä ripaus yllätyksellisyyttä. Kolmosketjussa pelanneet Evander Kane-Antti Suomela-Joonas Donskoi on aloittanut hyvin ja tehokkaasti, Kane on joukkueensa tehokkain maalintekijä kahdella osumallaan.

NY Islanders lähti uuteen kauteen oudosta tilanteesta. John Tavares lähti Torontoon ja samalla hävisi iso tukku maaleja ja pisteitä. Joukkue on kuitenkin aloittanut kauden rohkaisevasti, kun joukkue voitti Carolinan ja hävisi niukasti maalilla Nashvillelle. Harjoituskaudella vahvasti esiintynyt Islanders voi olla potentiaalinen yllättäjä runkosarjassa.

Valtteri Filppula on hieman yllättäen joukkueensa paras maalintekijä kahdella osumallaan. Filppula hankittiin joukkueeseen ennenkaikkea tuomaan kokemusta ja rutiinia, mutta jos päälle saadaan vielä tehokas kausi, se on enemmän kuin tervetullutta. Mathew Barzalin ja Josh Baileyn päällä on kasa paineita, tehoja on löydyttävä heti kauden alusta lähtien. Toistaiseksi molemmat ovat onnistuneet kertaalleen maalinteossa.

Joukkueet ovat kohdanneet harvakseltaan NHL:ssä ja ottelut ovat olleet yleensä vauhdikkaita ja maalirikkaita. Islanders johtaa viiden viimeisen kohtaamisen jäljiltä voitoin 3-2. San Josella kyse on vaan ajasta, eli milloin kaikki loksahtaa kohdalleen ja joukkue mättää vielä paljon maaleja tällä kaudella. Edellisessä kohtaamisessa joukkuet takoivat kahdeksan osumaa, ja uskotaan tälläkin kertaa ottelusta muodostuvan vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Maaliodotusarvo on hieman normaalia korkeampi.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Maaleja yli 6 – kerroin 2.92 (normaalisti 1.96)

Jos ottelussa tulee yli 6 maalia, voitat 20€ vedolla 58,40€ voiton.

Ottelussa yli 6 maalia @1.96
1.96
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Ottelussa yli 6 maalia @1.96
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.96
PELAA HETI