© Kuva: Getty Images

NHL: Carolina ja Colorado iskevät maaleja suomalaisten johdolla – upea kerroin houkuttaa!

Carolina-Colorado
Lauantaina 20.10 klo 20.00
NHL

NHL jatkaa primetime-otteluiden lähettämistä lauantaina, kun alkukaudella onnistuneet joukkueet Carolina ja Colorado kohtaavat.

Maaliodotusarvo korkealla

Carolina on aloittanut uuden kauden paremmin kuin moneen vuoteen. Joukkue pelaa vauhdikasta ja viihdyttävää kiekkoa, jolla näyttää tulostakin tulevan mukavasti. Kaiken keskipisteenä on ykkössentteriksi siirretty Sebastian Aho, joka on suorastaan dominoinut alkukauden peleissä. Aho on kentällä aina kun haetaan ratkaisua ja toistaiseksi suomalainen on vastannut huutoon, seitsemään oteluun on syntynyt tehot 4+8 | +8.

Carolinan heikkous on joukkueen syvyys. Taso tippuu alempiin ketjuihin mennessä ja puolustuspää on osoittanut olevan todella epävarma paineen alla. Joukkue on pelannut jo useamman runsasmaalisen ottelun alkukaudella, eikä tähän ole odotettavissa muutosta nykyisen kokoonpanon aikana. Joukkue menestyy tai häviää ykkösketjun suoritusten mukana.

Coloradolla on samanlainen tilanne kuin Carolinalla. Ykkösketju on yksi NHL:n vaarallisimmista ellei jopa vaarallisin. Mikko Rantanen on ollut ilmiliekeissä, kun seitsemän ottelua ovat tuottaneet tehot 2+11 | +7. Ykkösketjun Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog ovat myös olleet huipputikissä kauden alussa.

Ykkösketjun jälkeen myös Coloradon taso tippuu. Joukkueen puolustus on kuitenkin Carolinan vastaavaa laadukkaampi ja maalivahdit ovat todistaneet jo tasonsa. Myös Colorado on pelannut suurinumeroisia otteluita alkukaudella, ykkösketku mättää maaleja vastustajan verkkoon mutta myös vastustajat saavat omat paikkansa Coloradon maalin edessä.

Carolina on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin vaikka otteet ovatkin olleet ihan positiivisia. Joukkueen erottaa kärkijoukkueista heikohko puolustus, ja joukkue tulee putoamaan alaspäin sarjataulukossa kauden mittaan. Myös Colorado taistelee pudotuspelipaikasta runkosarjan loppuun asti. Joukkueet tykkäävät hyökätä ja erittäin taitavat tuloskentät hakkaavat kiekkoa armotta verkon sisään. Isomaalinen, viihdyttävä ottelu on tulossa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Carolina-Colorado yli 6 maalia – kerroin 3.08 (normaalisti 2.04)

Jos ottelussa tulee yli 6 maalia voittaa, voitat 20€ vedolla 61,60€ voiton.

Ottelussa yli 6 maalia @2.04
2.04
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Ottelussa yli 6 maalia @2.04
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.04
PELAA HETI