© Kuva: Juha Tamminen

Liiga: Kärppien voitolle Tapparasta huippukerroin tarjolla!

Tappara-Kärpät
Torstaina 4.10 klo 18.30
Liiga

Liigassa pelataan torstaina neljä ottelua. Mielenkiintoisin ottelu käydään Tapparan ja Kärppien välillä, jossa viime kauden finaalikaksikko ottaa selvää toisistaan.

Jättiläiset heräilevät

Tapparan kauden alku on ollut vaikea, mutta viime peleissä pilkettä paremmasta on näkynyt. Joukkue on voittanut kaksi ottelua peräkkäin. Sarjasijoitus on edelleen vasta kahdestoista, mutta parannusta siihen tulee varmasti.

Tomas Zaborsky on herännyt myös ja paukutellut maaleja jo yhteensä neljä kappaletta. Puolustaja Valtteri Kemiläinen on ollut yllättävänkin tehokas kauden alussa kolmella maalillaan. Puolustussuuntaan joukkue on vielä keskeneräinen, joukkue päästää aivan liikaa maaleja.

Kärppien startti kauteen oli vaikea, mutta nyt joukkue seilaa neljän voiton putkessa ja on kokenut vain yhden tappion kuuteen viime peliin. Sarjan toinen sija on Kärppein hallussa ja peli näyttää paljon paremmalta kuin vielä hetki sitten.

Kärppien puolustus on ollut rautaista. Joukkue on päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja ja maalierokin on 20-10. Suurin ongelma onkin ehkä hieman yllättäen ollut maalinteko, vaikka kotipeleissä verkko on soinut välillä mallikkaasti. Joukkue on napsinut niukkoja 1-0 – voittoja, joka on hyvän joukkueen merkki. Puolustaja Shaun Heshka on yllättäen joukkuueen tehokkain pelaaja kolmella maalillaan.

Molemmat joukkueet ovat parantaneet huomattavasti kauden alusta, mutta Kärpät on tällä hetkellä parempi ja etenkin tiiviimpi joukkue. Tappara lähtee kotiotteluunsa pienenä suosikkina, mutta Kärpät pystyy ottamaan täyden pistepotin myös vieraskentällä. Kuusi edellistä keskinäistä kohtaamista on Kärpille 4-2.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Kärpät voittaa – kerroin 3.70 (normaalisti 2.35)

Jos Kärpät voittaa, voitat 20€ vedolla 74€ voiton.

Kärpät voittaa @2.35
2.35
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Kärpät voittaa @2.35
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.35
PELAA HETI