Kärpät-Tappara
Keskiviikona 24.10 klo 18.30
Liiga

Kärpät ja Tapparat kohtaavat Liigassa. Kärpät on peräti kymmenen ottelun voittoputkessa ja pyrkii jatkamaan voittamista myös Tapparaa vastaan.

Tapparakin matkalla kohti kärkeä

Kärppien vaikeahko alkukausi on enää pelkkä muisto vain. Joukkue on huikeassa kymmenen ottelun voittoputkessa ja suvereenisti Liigan kärkipaikalla. Neljäntoista ottelun jälkeen joukkue on päästänyt vain 17 maalia, joka on aivan uskomaton suoritus. Tiivis paketti ottelusta toiseen on ollut voittojen takana jo pidemmän aikaa.

Mika Pyörälä on vielä vanhoilla päivillään noussut upeaam vireeseen. Kahdeksan maalia tämän kauden peleissä on upea suoritus. Muuten tehot jakautuvat tasaisesti koko joukkueen kesken, mikä on aina hyvän joukkueen merkki. Kärpät näyttää nyt ryhmältä joka voi mennä keväällä pitkälle.

Tapparan alkukausi oli todella vaikea, mutta hiljalleen viime vuosien kestomenestyjä on saanut konettaan käyntiin. Joukkue on noussut jo kuudenneksi suoralle pudotuspelipaikalle. Myös Tappara on ollut erittäin hyvä edellisissä peleissään, kuusi edellistä ottelua ovat päättyneet kirvesrintojen voittoon kaikki kilpailut huomioiden.

Myös Tapparalta on alkanut löytyä maalintekijöitä useammasta ketjusta. Jarkko Malinen, Tomas Zaborsky ja Niko Ojamäki ovat kaikki paukuttaneet jo kuusi maalia Liigassa. Zaborsky on myös maalinteon ohessa tarjoillut 10 maaliin johtavaa syöttöä jo on joukkueensa paras pistemies. Puolustuspäässä koko joukkueella on vielä petrattavaa, Tappara päästää maaleja aivan liikaa edelleen.

Kärpät ja Tappara ovat tuttu taistelupari viime vuosilta. Viimeisen kuuden keskinäisen kamppailun jälkeen Kärpät johtaa voitoin 4-2. Kuluvan kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi Kärpille vieraskentällä 4-2. Kotikenttäetu, aivan mieletön voittoputki ja Liigan paras puolustupeli tuovat kärppälaumalle jälleen yhden voiton rakasta vihollista Tapparaa vastaan.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Kärpät voittaa – kerroin 2.46 (normaalisti 1.73)

Jos Kärpät voittaa, voitat 20€ vedolla 49,20€ voiton.