© Kuva: Ilari Isotalo

Liiga: JYP katkaisee tappioputkensa Jukureita vastaan – tarjolla upea kerroin!

Jukurit-JYP
Tiistaina 2.10 klo 18.30
Liiga

Liigassa pelataan tiistaina kolmen ottelun kierros. JYP pyrkii katkaisemaan tappioputkensa Jukureiden vieraana.

Molemmat joukkueet tuuliajolla

Jukurit on aloittanut kautensa ailahdellen. Seitsemästä ottelusta kasassa on vain yksi kolmen pisteen voitto ja Liigan yhdeksäs sija. Joukkue on edelleen hieman tasapaksu ja väritön, taistelutahtoa toki löytyy paljon.

Yksi joukkueen harvoista tähdistä on tehopuolustaja Teemu Suhonen, jolla on vyöllään jo kolme maalia, joista kaksi voittomaaleja. Suhonen pelaa jälleen upeaa kautta joukkueen takalinjoilla, eikä paikka talven EHT-turnauksissa olisi vääryys. Muun joukkueen Suhosen ympärillä tulisi parantaa reilusti.

JYPin startti kauteen on ollut myös vaikea. Joukkue on Liigassa vasta sijalla 11 ja etenkin puolustuspää ontuu pahemman kerran. Viime kauden menetykset pelaajistossa ja uusi päävalmentaja ovat aiheuttaneet selkeästi ongelmia joukkueessa ja sen palitavassa. Vielä on paljon työtä tehtävänä, että joukkue lunastaa siihen kohdistetut odotukset.

Jarkko Immonen on edelleen Liigan ja joukkueensa parhaimmistoa, Immonen on paukuttanut jo neljä osumaa. Koko joukkueen tulisi nyt löytää parempi tasapaino hyökkäämisen ja puolustamisen suhteen, vastustajat saavat illasta toiseen liian helppoja maaleja aikaiseksi.

JYP on lähtökohtaisesti vahvempi nippu kuin Jukurit ja tulee parantamaan varmasti kauden edetessä. Paluumuuttaja Julius Nättinen piristää varmasti joukkueen pelaamista. Jukurit taistelee paikoista 8-10, JYP paljon korkeammista sijoituksista. JYP katkaisee tappioputken ja ottaa niukan vierasvoiton Jukureista.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: JYP voittaa – kerroin 3.30 (normaalisti 2.15)

Jos JYP voittaa, voitat 20€ vedolla 66€ voiton.

JYP voittaa @2.25
2.25
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
JYP voittaa @2.25
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.25
PELAA HETI