Liiga: HIFK-TPS | TPS:n voitolle jättikerroin 30,00!

Torstaina Liigassa nähdään huippukamppailu, jossa kohtaavat HIFK ja TPS. Nyt saat TPS:n voitosta huippukertoimen 30,00!

HIFK aloitti kautensa voittoputkella, mutta on kauden edetessä ajautunut ongelmiin. Joukkueen puolustuspelaaminen on epävarmaa ja joukkue on päästänyt eniten maaleja kärkijoukkueista. Tiistain CHL-ottelu Skellefteaa vastaan päättyi rumaan 1-5-kotitappioon. Liigassa sijoitus on kuudes. Maalinteon taidon joukkue osaa, mutta oma pää vuotaa liikaa.

TPS on aloittanut kauden vahvasti. Joukkue on Liigassa toisena ja parhaillaan kahden ottelun voittoputkessa. Puolustus on terästä, joukkue on päästänyt toiseksi vähiten osumia alkukaudella. Oula Palve on joukkueen ja Liigan tehokkain maalintekijä seitsemällä osumallaan. CHL:ssä joukkue kaatoi Yunost Minskin 3-1 tiistaina.

Lunasta tarjous ennen ottelun alkua. TPS on juuri nyt kovassa kunnossa, kun taas HIFK hakee peliään pahemman kerran. Tällä kertoimella veto kannattaa jo ehdottomasti lyödä!

Toimi näin

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa TPS:n voiton puolesta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 30,00.
3. TPS:n voittaessa tilillesi hyvitetään 30€.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja maksimipanos on 1€. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti eli torstaihin 11.10 klo 18.30 asti! Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.