Liiga: HIFK-Tappara | Lyö 100€ riskitön veto Tapparan voitosta

HIFK ja Tappara iskevät yhteen perjantai-illan kuumassa Liiga-kamppailussa. Pääset lyömään otteluun jopa 100€ riskittömän vedon.

HIFK aloitti kauden upeasti mutta on kauden edetessä vajonnut alemmas ja alemmas. Nyt sijoitus on suoran pudotuspelipaikan ulkopuolella seitsemäs. Kulunut viikko on ollut vaikea, joukkue on hävinnyt sekä Pelicansille että Lukolle. Joukkue ei tunnu saavan kaikkea irti kotikentällään, mikä on aiempia vuosia ajatellen outoa. Tällä viikolla HIFK ilmoitti Jarno Pikkaraisen aloittavan ensi kaudella joukkueen päävalmentajana. Nähtäväksi jää onko ilmoitukselle positiivinen vai negatiivinen vaikutus.

Tappara on esittänyt komean nousun alkukauden vaikeuksien jälkeen. Edellisessä pelissä joukkue kaatoi sarjakärki Kärpät ja nousi jo Liigassa sijalle viisi. Tapparan tappioton putki on vertaansa vailla ja joukkue pääseekin hyvässä vireessä epävarman HIFK:n kimppuun. Joukkueen hyökkääjät ovat löytäneet punaisen langan ja tehoja tulee nyt monelta eri kentälliseltä.

Joukkueiden välinen vire on valtava. Siinä missä HIFK:n pelissä ei välillä tunnu olevan mitään järkeä, on Tappara noussut lyhyessä ajassa kuskin paikalle Liigassa. Tappara pääsee HIFK:n kimppuun loistavalla itseluottamuksella vasrustettuna.

Yhteenveto:

Tappara voittaa – kerroin 2,75
Panos: 100€
Mahdollinen voitto: 275 €
Jos vetosi menee väärin, panos palautuu

Lunasta 100€ riskitön veto näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus ja lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 100€ asti.
3. Palautus on kierrätysvapaa eli saat voitot tilille vaikka heti!

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Raha palautetaan bonusrahana. Kierrätysvaatimus on 4x ja minimikertoimella 1,40. Jos vetosi voittaa, tässä tapauksessa kierrätysvaatimuksia ei ole.