© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KHL: Jokerit voittaa Torpedon vieraissa – upea kerroin houkuttaa!

Torpedo-Jokerit
Torstaina 18.10 klo 19.00
KHL

Jokerit kohtaa heikkovireisen Torpedo Nizhny Novgorodin KHL:ssä torstaina.

Jokerit vieraissakin suosikki

Kotijoukkue Torpedo kohtaa Jokerit huonossa vireessä. Joukkue on hävinnyt viisi ottelua peräkkäin ja valahtanut sarjataulukossa reilusti alaspäin. Joukkue tekee maaleja kohtalaisesti, mutta myös päästää niitä aivan liikaa. Päästetyt maalimäärät eivät vie joukkuetta pudotuspeleihin.

Torpedon tehokkain maaliniskijä on Vladimir Galuzin seitsemällä osumallaan. Muuten joukkue on kohtalaisen tasapaksu ilman suuria tähtiä. Joukkue ei ole pystynyt nousemaan KHL:n suurten joukkoon oikein missään vaiheessa.

Jokerit on edelleen loistavissa asemissa KHL:n runkosarjassa. Viimeisestä kuudesta ottelusta neljä on päättynyt narrilauman voittoon. Joukkue on tutulla paikallaan konferenssin kolmantena SKA:n ja TsSKA Moskovan jälkeen.

John Norman ja Jesse Joensuu ovat olleet liekeissä viimeisimmissä peleissä ja paukuttaneet tehoja. Norman on tehnyt jo kahdeksan osumaa ja Joensuukin seitsemän. Edelleen Jokerit onnistuu maalinteossa laajalla säteellä, joka parantaa joukkueen menestysmahdollisuuksia.

Jokerit pääsee vierasotteluun Torpedoa vastaan hyvään saumaan. Torpedo on tappioputkessa ja varmasti itseluttamuksen suhteen ahtaalla. Jokereiden peli toimii ja jos joukkue ei lähde takki auki pelaamaan, ottaa narrilauma jälleen yhden voiton lisää.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit voittaa – kerroin 3.36 (normaalisti 2.18)

Jos Jokerit voittaa, voitat 20€ vedolla 67,20€ voiton.

Jokerit voittaa @2.18
2.18
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Jokerit voittaa @2.18
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.18
PELAA HETI