Carolina Hurricanesin floppivahti lensi AHL:ään – kauden ensimmäinen ottelu keskiviikkona

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin maalivahti Scott Darling on toipunut harjoituskaudella saamastaan alavartalovammasta. Vaikka Darlingilla on vuoteen 2021 asti ulottuva ja 4,15 miljoonan dollarin hintainen sopimus, seura lähetti tervehtyneen maalivahtinsa AHL:ään.

Darling pelaa ensimmäistä kertaa farmijoukkue Charlotte Checkersin maalilla keskiviikkona. Maalivahdin on tarkoitus tulla takaisin NHL:ään saatuaan ensin hieman pelituntumaa.

Farmikomennus kertoo jotain Carolina-johdon luottamuksesta Darlingia kohtaan. Vaikka joukkueen maalivahtikaksikko Petr Mrazek ja Curtis McElhinney on pelannut välttävästi, Darlingin täytyy antaa näyttöjä AHL:ssä ennen kuin hänet päästetään tositoimiin NHL:ssä.

Viime kaudella Darling oli suurin yksittäinen syy, miksi Carolina ei yltänyt pudotuspeleihin. Maalivahti päästi runsaasti helpohkoja kiekkoja selkänsä taakse ja torjuntaprosentti olikin vaatimaton 88,8.