Kristian Vesalainen pääsee antamaan kunnolla näyttöjä Winnipeg Jetsin kiekkopomoille.

Nuori suomalaistaituri viilettää Jetsin nuorista kiekkolupauksista koostuvan joukkueen ykkösketjussa, kun vastaan asettuu Vancouver Canucksin lupaukset. Jets paljasti kokoonpanot otteluun sosiaalisessa mediassa.

19-vuotias Vesalainen saa rinnalleen Michael Spacekin ja Jansen Harkinsin. Kaksikko on tuttu Jetsin farmijoukkue Manitooba Moosesta. 21-vuotias Spacek iski viime kaudella AHL:ssä komeat tehot 17+21=38.

Vesalainen itse metsästää ensi kaudeksi pelipaikkaa NHL:stä. Mikäli pelipaikkaa taalajäiltä ei irtoa, saatetaan nuori maalitykki nähdä myös Euroopassa. Lopullinen pelipaikka selviää vasta kuitenkin Jetsin harjoitusleirin jälkeen.

– Katsotaan sen (harjoitusleirin) jälkeen. En ole ajatellut asiaa juurikaan. Tietenkin on hyvä, että on vaihtoehtoja, joten jos en tunne itseäni kotoisaksi täällä, on helppo palata Suomeen vielä vuodeksi, Vesalainen kommentoi Winnipeg Sunille.

Jetsin ja Canucksin lupaukset iskevät yhteen tulevana yönä noin klo 00.00 alkaen.

Winnipeg Jets PR

@WpgJetsPR
Today’s projected lines for the second #YoungStars game against the #Canucks.

Game time is 4 p.m. central time. The game is being streamed on winnipegjets.com for viewers in the Jets broadcast region.