Ykkösketjuun! Winnipegin suomalaislupaukselle iso näytönpaikka NHL-lupausten keskellä

© Kuva: Leijonat.fi
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kristian Vesalainen pääsee antamaan kunnolla näyttöjä Winnipeg Jetsin kiekkopomoille.

Nuori suomalaistaituri viilettää Jetsin nuorista kiekkolupauksista koostuvan joukkueen ykkösketjussa, kun vastaan asettuu Vancouver Canucksin lupaukset. Jets paljasti kokoonpanot otteluun sosiaalisessa mediassa.

19-vuotias Vesalainen saa rinnalleen Michael Spacekin ja Jansen Harkinsin. Kaksikko on tuttu Jetsin farmijoukkue Manitooba Moosesta. 21-vuotias Spacek iski viime kaudella AHL:ssä komeat tehot 17+21=38.

Vesalainen itse metsästää ensi kaudeksi pelipaikkaa NHL:stä. Mikäli pelipaikkaa taalajäiltä ei irtoa, saatetaan nuori maalitykki nähdä myös Euroopassa. Lopullinen pelipaikka selviää vasta kuitenkin Jetsin harjoitusleirin jälkeen.

– Katsotaan sen (harjoitusleirin) jälkeen. En ole ajatellut asiaa juurikaan. Tietenkin on hyvä, että on vaihtoehtoja, joten jos en tunne itseäni kotoisaksi täällä, on helppo palata Suomeen vielä vuodeksi, Vesalainen kommentoi Winnipeg Sunille.

Jetsin ja Canucksin lupaukset iskevät yhteen tulevana yönä noin klo 00.00 alkaen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS