TPS:n ykkösketju on kääntyänyt alkukaudesta paljon katseita Liigassa.

Vasta 17-vuotias Kaapo Kakko on noussut koko sarjan puhutuimpien pelaajien joukkoon jo muutaman ottelun jälkeen. Nuorukainen on iskenyt neljään peliin jo tehot 2+3=5.

Vakuuttavampaa on ollut silti NHL-huippulupauksen otteet. Kakko on loistanut yhdessä Ilari Filppulan ja Petteri Wirtasen kanssa. Kaksikko on ehtinyt lyhyessä ajassa ihastella nuorukaisen menoa.

– Hän yllätti jo vuosi sitten. Hän pelasi jo silloin kypsästi. Ei millään uskoisi, että hän vasta 17-vuotias. Hän on nyt kesällä ottanut todella ison askeleen varsinkin voimassa. Kamppailuvoima riittää ihan ketä tahansa vastaan. Hän pelaa todella viisaasti kiekon kanssa – ei yritä mitään ylivaikeita temppuja. Silti hän pystyy yllättäviinkin ratkaisuihin, Filppula ällistelee Leijonat.comin haastattelussa.

Trio on löytänyt toisensa loistavasti – Kakon monipuolisuus kiekollisena auttaa myös kahta kokenutta pelaajaa. Tuntuukin kuin nuori tulokas pystyisi jo nyt pelaamaan Liigassa puhtaasti mukavuusalueellaan.

Filppula on päässyt iskemään jo useamman maalin Kakon mestarillisista syötöistä. Lätyt tulevat lapaan kovalla prosentilla.

– Olen antanut niin paljon kuraa, jos syöttöjä ei tipu. Ei vaan… hän on niin hyvä pelaaja, että kyllähän tuollaiset (syötöt) yllättävät. ”Jes, sehän tuli sieltä!” Mutta kunhan jaksaa itse hakeutua avoimille paikoille, Kaapo pystyy pysymään kiekossa ja iskemään syöttöä lapaan, Filppula naurahtaa.

Lähde: Lue Leijonat.comin alkuperäinen haastattelu tästä.