Boston Bruinsin suomalaisveskari Tuukka Rask kuuluu niihin, joiden on NBC Sportsin toimittaja Adam Gretzin mukaan nostettava tasoaan.

Gretz myöntää, että Raskin laittaminen listalle oli ristiriitaista. Onhan suomalaisvahti edelleen erittäin hyvä maalivahti. Gretzin motiivi laittaa Rask listalle onkin, että häneen kohdistuvat paineet ja odotusarvot ovat karanneet käsistä.

– Joka kerta kun hän ei korkeimman omakätisesti voita isoja pelejä Bruinsille, taivas putoaa hänen ympärillään ja kaupungin pilaantuneet urheilufanit ja media, jotka ajattelevat jokaisen mestaruuden voittamisen olevan Jumalan heille antama oikeus, jokaisessa lajissa, joka vuosi he menettävät järkensä ja etsivät syntipukkia. Viime aikoina, tuo syntipukki Bruinsin osalta on ollut Tuukka Rask, Gretz sivaltaa.

– Pelkästään tästä syystä Raskille tekisi hyvää pelata parempi kausi. Vain pelastaakseen itsensä hulluudelta ja pelastaakseen maineensa Bostonissa. Se on epäreilua, mutta niin urheilu on.

Gretz nostaa esiin myös sen seikan, että nyt joukkueella on myös varteenotettava kakkosmaalivahti: slovakialaiskassari Jaroslav Halak. Ehkä Halak saattaa jopa viedä Raskin paikan, joka saattaisi olla Gretzin mukaan bostonilaisille sopiva näpäytys.

– On kuulunut puhetta, että Jaroslav Halak voisi haastaa Raskin peliajasta tai jopa ajaa Raskin ulos kaupungista. Mikä olisi… tiedätkö mitä? Ehkä Boston ansaitsee sen.