Suomalaislupaus antaa parhaillaan näyttöjä NHL-seuralle – pelaa ainakin tulevan kauden Liigassa

© Kuva: Juha Tamminen

Huippulupaavan puolustajan Oskari Laaksosen tekemistä kannattaa seurata tulevalla Liiga-kaudella tarkasti.

Vasta 19-vuotias puolustaja nousi kesken viime kauden Ilveksen Liiga-miehistöön ja tulevalla kaudella hän kuuluu jo vakiovarustukseen. Odotettavissa onkin, että Laaksonen ottaa kehityksessään suuria harppauksia.

– Minua tuettiin (viime kaudella) todella paljon ja sain tehdä kaukalossa virheitä. Pelasin paljon Joe Piskulan kanssa ja siinä oli hyvä paikka kehittyä. Sain pelata omaa peliäni ja tehdä omia juttujani ilman pelkoa penkittämisestä, Laaksonen kiittelee Ilveksen verkkosivuilla.

Kuluvan viikon maanantaina puolustaja matkasi puolestaan Pohjois-Amerikkaan, jossa hän antaa tällä hetkellä näyttöjä NHL-seura Buffalo Sabresille. Laaksonen osallistuu rapakon takana Prospects Challenge -turnaukseen, jossa pelaavat Sabresin lisäksi Boston Bruins, New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins.

– Joukkueissa pelaa nuoria pelaajia, jotka ovat pelanneet NHL:ssa, AHL:ssa tai Euroopan sarjoissa. Itse olen ajatellut tämän olevan hieno tilaisuus nähdä missä itse menen suhteessa muihin pelaajiin. Mukana on esimerkiksi viime vuoden draftin ykkösvaraus Rasmus Dahlin ja Bruinsin joukkueessa Joona Koppanen, puolustaja kertoo.

Seurajoukkuekauden lisäksi Laaksosella on kovat, mutta realistiset tavoitteet maajoukkuetoiminnan puolella. Hänen ykköstavoitteensa on murtautua Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen.

Lähde: Ilves


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.