Puolustaja Miro Heiskanen pelaa parhaillaan Dallas Stars -lupausten mukana Traverse City -turnauksessa.

Nuori suomalaispuolustaja on näyttänyt jo ensimmäisten otteluiden aikana, että hän on turnauksessa täysin väärässä seurassa. Heiskanen on NHL-valmis pelaaja, eikä hän ole jättänyt tätä näyttämättä. Starsissa hierotaankin käsiä yhteen, sillä huippulupauksen otteet ovat olleet mykistävän hyviä.

– Muistan, kun olin pari vuotta sitten katsomassa Dylan Larkinia tässä turnauksessa. Hän oli tuolloin paljon parempi kuin kukaan muu jäällä. Heiskanen näyttää samalta. Hän on tämän turnauksen yläpuolella. Hän on valmis NHL:ään, nimeltä mainitsematon tarkkailija hehkutti The Athleticille.

Myös farmijoukkue Texas Starsin päävalmentaja Derek Laxdal on täysin samoilla linjoilla.

– En usko näkeväni häntä koskaan AHL:ssä, valmentaja ylisti.

Heiskanen on kehittynyt NHL-tason pelaajaksi nopeasti. Suomalaispuolustaja pelasi Liigassa vain kaksi kautta. Viime kaudella hänet nähtiin myös Leijonien olympia- ja MM-joukkueessa.