Pettymys vai ei? TPS romahti heti ulos CHL:stä – tähtihyökkääjä kokee: ”On siinä positiivistakin”

© Kuva: Juha Tamminen
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HELSINKI. TPS:n kausi 2018-19 ei käynnistynyt aivan odotetulla tavalla, sillä joukkueen matka tulee päättyy CHL:ssä jo alkulohkoon.

SuomiKiekko tapasi keskiviikkona Liigan avaustilaisuudessa TPS:n kapteenistoon lukeutuvan Ilari Filppulan, jonka mukaan joukkueen CHL-otteissa on ollut tuloksista huolimatta paljon hyvää.

– Nimenomaan se tulos mätti CHL:ssä. Mielestäni pelattiin hyviä pelejä, mutta oltiin kovin tehottomia ja ehkä sellaiset pelin aikana väkisinkin tulevat huonot hetket maksoivat meille liikaa. Ei pystytty roikkumaan niissä tilanteissa mukana, vaan vastustaja pääsi aina sellaisina hetkinä iskemään pari maalia ja sellainen muuttaa pelin luonnetta.

– Sitten kun meillä oli paikkoja, niin emme pystyneet hyödyntämään niitä. Sellaiseen yleiseen tehottomuuteen kaaduttiin, mutta mielestäni pelattiin paremmin kuin mitä tulos osoitti, Filppula avasi SuomiKiekolle.

TPS esiintyy CHL:ssä vielä lokakuun aikana kahdesti, mutta muuten joukkue saa keskittyä jatkossa ainoastaan Liigaan. Onko se niin, että tämä voi olla myös hyvä asia?

– Sanotaan niin, että on siinä positiivistakin, että siinä ei mene pitkälle, Filppula kokee.

Seuraavan kerran TPS on nähtävissä tositoimissa perjantaina 14. syyskuuta, kun Liigan sarja-avauksessa vastaan luistelee HPK.

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @miikka_lahtinen

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!