NHL valtaamassa jälleen uutta markkinaa – komissaari väläyttää yllättävää mahdollisuutta: ”Osanottajista ei ole pulaa”

© Kuva: Getty Images
Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n komissaari Gary Bettman puhui medialle ennen ensimmäistä China Games-ottelua, jossa kohtasivat Boston Bruins ja Calgary Flames. Ottelu pelattiin Shenzenissä. Joukkueiden on määrä pelata toinen harjoitusottelu Pekingissä keskiviikkona.

Bettman nosti esille mahdollisuuden, että NHL-seurat pelaisivat tulevaisuudessa myös runkosarjan otteluita Kiinassa.

– On tietenkin helpompaa ajoittaa matkustus harjoituskaudelle ja antaa osallistuville joukkueille tavallaan varaslähtö kauteen. Uskon, että jossain vaiheessa pääsemme siihen pisteeseen, että ryhdymme harkitsemaan runkosarjaotteluiden pelaamista Kiinassa. Asiasta ei kuitenkaan olla vielä käyty keskusteluja sisäisesti tai pelaajien kanssa. Nuo ottelut sijoittuisivat todennäköisesti kauden alkuun, ja sitten pelaajat voisivat palata normaalin otteluohjelmansa pariin, komissaari Bettman sanoi.

Bettmanin mukaan liiga neuvottelee jo kiinalaisten yhteistyökumppaneidensa kanssa siitä, että NHL-seurat rantautuisivat Kiinaan myös ensi vuonna harjoitusotteluiden merkeissä. Mahdollinen isäntäkaupunki olisi Chongqing, johon avattiin uusi jäähalli sunnuntaina.

– Käymme jo keskusteluja tulevasta. Neuvottelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa siitä, mikä on seuraava askeleemme.

Bettmanin mukaan tuleviin Kiinassa pelattaviin koitoksiin on löytynyt kiinnostuneita seuroja riittämiin.

– Joukkueita kiinnostaa pelata Pohjois-Amerikan ulkopuolella, olivatpa kyseessä sitten harjoitus- tai runkosarjaottelut. Osanottajista ei siis ole pulaa. Nämä ottelut ovat pelaajille hienoja kokemuksia ja mainioita tilaisuuksia rakentaa joukkuehenkeä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!