Montreal Canadiensin ja amerikkalaishyökkääjä Max Pacioretty ovat olleet jo pitkään tilanteessa, joka ei palvele kumpaakaan. Canadiens on pyrkinyt kauppaamaan yhdysvaltalaishyökkääjää jo kuukausia, mutta ilman tulosta. Pacioretty taas haluaisi pysyä Montrealissa ja pitkään.

Nyt tilanne on kehittymässä entistäkin tulehtuneemmaksi. Paikallislehti Montreal Gazetten toimittajan Stu Cowanin mukaan Pacioretty ei suostu tekemään sopimusta Canadiensin, tai minkään muun NHL-seuran, kanssa sen jälkeen kun kausi on alkanut.

Cowan antaa reilusti piiskaa GM Marc Bergevinille, joka on nyt käytännössä maalannut itsensä nurkkaan. Hän ei saa Paciorettya kaupattua, mutta ei myöskään halua pitää häntä joukkueessa.

– Bergevin iski puukon hänen kapteeninsa selkään viime kauden jälkeen, kun hän sanoi asenteen olleen joukkueen suurin ongelma. Jotenkin ajattelin, että P.K. Subban olisi ollut ongelma… tai ehkä se oli päävalmentaja Michel Therrien? Entinen puolustaja ja valmentaja ovat poissa, mutta ongelma on yhä olemassa ja Pacioretty näyttää olevan viimeisin syntipukki, Cowan kirjoittaa.

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta.