NHL:ssä nähtiin torstaina valtava treidi, kun puolustaja Erik Karlsson kaupattiin Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin.

28-vuotias ruotsalaispuolustaja kertoi heti siirron tultua julki, että hän on perheensä kanssa hyvin surullinen. Karlssonin oli onnellinen Ottawassa, mutta mies ei kuulunut enää seuran tulevaisuuden suunnitelmiin.

– Tänään teimme oikean päätöksen. Me kaikki tiedämme, että kun pääset tiettyyn pisteeseen, niin todennäköisesti kaikkien osapuolten on parasta siirtyä eteenpäin, Senatorsin GM Pierre Dorion totesi lehdistötilaisuudessa.

Senators-pomo kertoi, ettei seuralla olisi ollut enää varaa tarjota Karlssonille uutta jatkosopimusta. Ruotsalainen on yksi NHL:n parhaista puolustajista ja hänen nykyinen sopimuksensa olisi päättynyt ensi kesänä, joten hintalappu olisi ollut jatkossa huima.

Karlsson ehti pelaamaan Senatorsin takalinjoilla kauan, sillä hän saapui organisaatioon kaudella 2009-2010.