Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskasen esitys Minnesota Wildia vastaan pelatussa harjoitusottelussa oli sitä luokkaa, että Heiskasen ei ole syytä pelätä joutuvansa farmiin. Ainakin tällaisen vaikutelman antavat seuran päävalmentaja Jim Montgomery sekä Heiskasen kanssa pakkiparina pelannut Marc Methot.

– Hän oli mahtava. Hänen pelaamisensa on silkinpehmeää ja vielä itseluottamuksella, joka hänellä on tuossa iässä, Mehtot kehaisi NHL.comille.

– Hänellä vaikuttaisi olevan kyky pelata molemmilla puolilla koska hän saa pelin näyttämään helpolta. Hänen aivonsa ovat kaksi askelta muita edellä, Montgomery puolestaan hämmästeli.

Heiskanen on osoittanut, että hän pystyy pelaamaan sekä vasemman että oikean puolustajan tontilla. Se on iso etu, eikä kyseinen taito ole itsestäänselvyys edes NHL-puolustajien keskuudessa. Tämä huomio sai sekä päävalmentajan että pakkiparin hämmästyneeksi.

– Se on ehdottomasti haaste ja koska hän on niin taitava pelaaja, se on hänelle kunnianosoitus. Itse pelasin oikealla puolella paljon Columbuksessa vuosia sitten ja en ole enää mukavuusalueellani siellä. Mutta Miro siirtyi oikealle puolelle saumattomasti, Methot kuvailee.

– Oli hyvä nähdä hänen pelaavan toisella puolella koska eteen tulee aikoja, jolloin hänen mahdollisesti täytyy pelata siellä, Montgomery sanoi.