Megakauppa! Supertähti Erik Karlsson kaupattiin NHL:ssä – mukana jopa kuusi pelaajaa!

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Koko kesän kestänyt siirtosaaga Erik Karlssonin ympärillä sai torstaina vihdoin päätöksensä, kun Ottawa Senators kauppasi ykköstähtensä San Jose Sharksiin, TSN:n toimittaja Pierre LeBrun kertoi Twitterissä.

Toimittaja Bruce Garrioch varmisti, että Senators saa vaihtokaupassa takaisin hyökkääjät Chris TierneynRudolfs Balcersin ja Josh Norrisin sekä puolustaja Dylan DeMelon. Sharks lähettää myös vuoden 2020 ykkösvarauksensa sekä ensi kesän toisen kierroksen varausvuoron. Senatorsiin voi lähteä myös kaksi ehdollista varausvuoroa.

Senators lähettää vaihtokaupassa myös hyökkääjälupaus Francis Perronin Sharksiin.

Alla ehdollisten varausvuorojen viralliset ehdot:

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!