Kovat kehut! Chicagon NHL-valmentaja ihastelee 19-vuotiasta suomalaisyllättäjä: ”Pelasi todella vahvasti”

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Henri Jokiharju nousi Chicago Blachawksin harjoituspelin onnistujien joukkoon.

Kokenut päävalmentaja Joel Quenneville nosti median edessä 19-vuotiaan suomalaispakin esille. Jokiharju viiletti leirin sisäisessä pelissä yhdessä NHL-konkari Duncan Keithin rinnalla.

– Pidän paljon Henrin tekemisestä. Hän pelasi todella vahvasti ja paransi ottelun edetessä. Hän koki olonsa mukavammaksi kiekon kanssa. Samalla hän hänen pelinsä kehittyi. Nämä ovat hyviä merkkejä, Quenneville ylisti The Ahtleticsin mukaan.

Kehut eivät ole tulleet tyhjästä. Harva osasi odottaa, että Jokiharju pystyisi taistelemaan näin tosissaan pelipaikoista Blackhawksin kokonpanoon. Loukkaantumiset ja nuorukaisen vahvat otteet ovat avanneet kuitenkin ovea kohti NHL:ää.

Se on kova saavutus. 19-vuotias seuran huippulupaus kiekkoili vielä viime kaudella juniorisarja WHL:ssä.

– Suurin juttu on hänen kilpailullisuutensa. Hän on ärhäkkä ja hänellä on paljon vahvuuksia pelissä. Hänellä on kova into hyökätä ja puolustuspelissä on varaa vielä parantaa. Parasta on, että hän kokeilee erilaisia asioita.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!