Kotimainen Liiga alkaa – lyö 50€ riskitön veto ilman kierrätysvaatimuksia!

Liiga alkaa perjantaina täydellä seitsemän ottelun kierroksella. Saat avauskierrokselle huiman tarjouksen, sillä Expekt tarjoaa uusille asiakkailleen 50€ riskittömän vedon.

Avauskierroksen kiihkein ottelu nähdään JYPin ja HIFK:n välillä. Liigan kestomenestyjät taistelevat menestyksestä tälläkin kaudella. Molemmat joukkueet sisältävät Liigan ehdottomia kärkipelaajia, joten tapahtumia on varmasti luvassa.

Kuuma Tampereen paikalliskampailu Tapparan ja Ilveksen välillä herättää myös varmasti tunteita. Tappara hakee jälleen menestystä, kun taas Ilves pyrkii nousemaan suoralle pudotuspelipaikalle. Hakametsän derbystä ei perjantai-iltana tunnetta puutu.

Voit lyödä riskittömän 50€ tarjouksen minkä tahansa joukkueen puolesta. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti. Muista lunastaa tarjous ennen Liiga-kierroksen alkua.Tästä ei tarjous enää parane!

Toimi näin:

1. Avaa uusi pelitili Expektille ja tee talletus.
2. Lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti
3. Palautus on kierrättysvapaa, eli voit halutessasi nostaa sen vaikka heti vedon ratkettua pois.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Tarjous on voimassa Liiga-kierroksen alkuun saakka 14.9 klo 18.30 asti.

Avauskierroksen pelit 14.9: 

18:30 JYP – HIFK
18:30 KalPa – Jukurit
18:30 KooKoo – SaiPa
18:30 Lukko – Ässät
18:30 Sport – Pelicans
18:30 Tappara – Ilves
18:30 TPS – HPK