JYPin CHL-vastustajan riveistä löytyy yli 300 NHL-ottelun veteraani

© Kuva: Getty Images

JYPin CHL-kierros jatkuu tänään HC Plzenin vieraana. Vastustajan riveistä löytyy monia EHT-tason pelaajia kuten Milan Gulas, Vojtech Nemec ja Jiri Novotny.

Kotijoukkueen tunnetuin pelaaja on kuitenkin Jakub Kindl. Pitkällä NHL-urallaan tsekkipuolustaja pelasi Detroit Red Wingsin ja Florida Panthersin riveissä. Yli 300 NHL-ottelun veteraani palasi kotimaansa pääsarjaan viime kaudella.

JYP-leirissä arvioidaan vastustajan tason nousevan edellisestä ottelusta. Tuolloin kaatui HC05 Banska’ Bystrica selvin 6-1-lukemin

– Mitä olen kuullut ja katsellut vähän videoita, niin todella vauhdikas peli on tiedossa. Vastaan tulee tyypillinen tšekkijoukkue. Hemmetin hyviä yksilöitä ja todella paljon taitoa kentällä. Pakit saavat olla hereillä, JYP-puolustaja Mikko Kuukka ennakoi JYPin verkkosivuilla.

Ottelu alkaa kello 19:00.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️