Jarmo Kekäläinen ei odota ikuisuuksiin tähtipelaajiensa jatkodiilien kanssa – ”Jos emme saa aikaan sopimuksia, on tehtävä ratkaisuja”

Tällä viikolla Columbus Blue Jacketsin kanssa monivuotisen jatkosopimuksen tehnyt GM Jarmo Kekäläinen otti jälleen kantaa viime aikojen ikuisuusongelmaansa, Blue Jacketsin venäläistähtien Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskin sopimusasioihin.

Seuralla on ensi vuoden heinäkuun 1.päivään asti aikaa sorvata kaksikon kanssa jatkosopimukset, muussa tapauksessa molemmista tulee rajoittamattomia vapaita agentteja.

Kekäläisen mukaan tällä hetkellä kaikki on mahdollista – jopa siirtouutiset – ennen sinitakkien 4.lokakuuta alkavaa NHL-kautta.

– Tässä bisneksessä on koko ajan keskustelua toimitusjohtajien välillä ja joskus tapahtuu myös kauppoja. En spekuloi mitään, sanon vain että puhumme keskenämme. Mitä tahansa voi tapahtua ennen kauden alkua, Kekäläinen toteaa NHL.comille.

Suomalais-GM ei halua kertoa kuinka kauan joukkue on valmis odottamaan, mikäli jatkosopimusneuvotteluissa Panarinin ja Bobrovskin ei tapahdu edistystä.

– Jos emme saa aikaan sopimuksia, on meidän tehtävä siinä tapauksessa ratkaisuja. En voi odottaa, että he vain pysyvät täällä (kauden loppuun) ja ratsastavat sitten kohti auringonlaskua, Kekäläinen painottaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.