Hurja palkankorotus? NHL-pomo paljastaa: Sebastian Aho neuvottelee uudesta miljoonadiilistä

© Kuva: Getty Images

Sebastian Aho ja Carolina Hurricanes ovat aloittaneet kunnon neuvottelut uudesta NHL-sopimuksesta, seuran GM Don Waddell vahvistaa.

Nuoren suomalaisen nykyinen tulokassopimus kattaa vielä ensi kauden. NHL:n sääntöjen mukaan osapuolet ovat saaneet kesästä alkaen neuvotella jo diilistä, joka astuisi voimaan kesällä 2019.

Waddell vahvistaa, että Hurricanes haluaisi sitoa Ahon mahdollisimman pian uudella sopimuksella.

– Hän on takaisin kaupungissa, joten aloitamme keskustelut. Juttelimme jo kesällä, mutta silloin se ei tuntunut oikealta. Nyt haluamme käyttää siihen aikaa – uskon, että myös heidän (Ahon) leiri on samaa mieltä. Toivottavasti löydämme ratkaisun, Waddell kertoo NHL.comin sivuilla.

Tulokassopimuksen alla pelanneen Ahon perustulot ovat olleet ensimmäiset kolme kautta alle miljoona dollaria. Uusi diili tuo suomalaiselle mahdollisesti jopa hurjan palkankorotuksen.

Waddellin puheista voi päätellä, että seura haluaa sitoa nuoren suomalaisen pitkällä sopimuksella. Aho on noussut nopeasti HHurricanesin kasvoiksi.

– Hän on todistanut olevansa hyvä pelaaja. Emme vielä tiedä, mitä tulevaisuus tuo hänelle tullessaan, mutta tässä on ehtinyt oppia tuntemaan hänet pelaajana ja persoonana. Ja hän on tyyppi, jonka ympärille on hyvä rakentaa palasia, Waddell kehuu.

Kiekkopomo paljastaa, että uusi diili saattaa olla valmis jo ennen NHL-kauden alkua. Hurricanes aloittaa pelinsä 4. lokakuuta.

– En halua asettaa aikarajoja. Mutta olisi hyvä saada asia taakse, jotta voimme katsoa eteenpäin.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.