Tiukalle menee! Ruotsalaisen NHL-tähden harjoitusleirin alku uhattuna sopimusneuvotteluiden takia – ”Molemmat odottavat toisen osapuolen väsähtämistä”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin kokoonpano tulevalle kaudelle on jo lähes valmis ennen syyskuun puolivälissä alkavaa kauteen valmistavaa harjoitusleiriä.

Kahdella viimeisellä kaudella 61 tehopistettä paukuttanut 22-vuotias ruotsalaishyökkääjä William Nylander ei kuitenkaan ole agentteineen päässyt Leafsin kanssa vielä sopuun jatkostaan joukkueessa.

Nyt tilanteeseen on ottanut kantaa Sportsnetin kiekkotoimittaja Chris Johnston.

– Molemmat odottavat toisen osapuolen väsähtämistä, eikä takarajaa tällä hetkellä ole. Luulen, että sen kanssa (jatkosopimus) saadaan odottaa aivan viime tinkaan harjoitusleirin alkamiseen, 13.syyskuuta asti, Johnston toteaa.

Hän ei täysin sulje pois vaihtoehtoa, että Nylander jopa menettäisi leirin alusta muutaman päivän. Tällainen tilanne ei ole taalaliigassa mitenkään poikkeuksellinen.

Esimerkiksi viime vuonna Boston Bruinsin nuori tsekkitähti David Pastrnak allekirjoitti oman kuusivuotisen ja 40 miljoonan dollarin sopimuksensa vasta Bruinsin harjoitusleirin jo alettua.

Leafsillakin on nyt käsillä olevasta tilanteesta kokemusta muutaman vuoden takaa 2013, kun keskushyökkääjä Nazem Kadri allekirjoitti ensimmäisen jatkosopimuksensa vain muutama päivä ennen harjoitusleirin alkua.

– Näin käy todennäköisesti nytkin, mutta olisin todella yllättynyt jos hän menettäisi otteluita kauden alusta. Luulen, että molemmat tietävät mistä summista sopimuksessa puhutaan. Kyse on vain siitä, kumpi ottaa ensimmäisen askeleen, Johnston painottaa.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!