Siitä on yhdeksän kuukautta, kun ruotsalaisjääkiekkoilija Nichlas Falk pyörtyi kesken hänen oman paidanjäädytysseremonian jäähän. Falk, joka edusti lähes koko uransa tukholmalaisseura Djurgårdenia, Yleisössä tilanne aiheutti pelonsekaisia tunteita, mutta hetken kuluttua Falk saatiin jatkamaan puhettaan.

– Tämä on varmasti YouTube-kamaa, Falk letkautti tuolloin.

Nyt tilanne on erilainen. Hän on ensimmäistä kertaa kolmeen vuosikymmeneen tilanteessa, jossa hän ei ole millään tavalla ammatillisesti kytköksissä jääkiekkoon.

– On ollut hieno kesä ilman paineita. Pelaajana täytyy pysyä kunnossa ja valmentajana joutuu uhraamaan kesän joukkueen ja pelaajien kehittämiseen, Falk kommentoi Aftonbladetin haastattelussa.

Falk antoi seremonian jälkeen C-Morelle haastattelun, jossa hän joutui ottamaan tukea vieruskaverista. Hänet kiidätettiin sairaalaan tutkittavaksi, jossa paljastui, että hänen ruoka-, uni- ja harjoittelutottumusten oli muututtava.

Pyörtymisepisodista oli siis myös jotain hyötyä.

– Paras juttu, mikä minulle olisi voinut tapahtua.

Tällä hetkellä Falk keskittyy vain poikansa, Adamin, otteiden seuraamiseen. Hän aloittaa ensimmäisen täyden kauden Djurgårdenin A-nuorten joukkueessa.