Ruotsalainen NHL-tähti ei ole huolestunut vaikkei jatkosopimusta kuulu – ”He kertoivat, että tässä menee hetki ”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin hyökkääjä William Nylander ei ole vielä tehnyt sopimusta ensi kaudesta, mutta ei vaikuta olevan asiasta kovinkaan huolissaan.

22-vuotias ruotsalainen kertoo kuitenkin kiinnittäneensä huomiota toisen samanikäisen ja samana vuonna varatun pelaajan, Detroit Red Wingsin Dylan Larkinin hiljattain tekemään sopimukseen.

– Nyt kun sopimusneuvottelut ovat alkaneet sitä on tietoinen kun jotain tuollaista tapahtuu, saat lisää tietoa, Nylander toteaa NHL.comille.

Nylanderin tapaan tänä kesänä rajoitettu vapaa agentti Larkin allekirjoitti viisivuotisen, yli 30 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Red Wingsin kanssa.

Molemmat ovat toistaiseksi suurin piirtein samassa tilanteessa NHL-urallaan. Nylanderin tapaan 22-vuotias Larkin on tehnyt 242 NHL-ottelussa tehot 56+84=140, kun taas ruotsalaisen saldo on 48 maalia ja 135 tehopistettä 185 ottelussa.

Nylanderin mukaan se, ettei sopimus ole vielä valmis tässä vaiheessa harjoituskautta ei ole ongelma. Maple Leafsin harjoitusleiri alkaa 13. syyskuuta ja mies uskoo asian ratkeavan sitä ennen.

– Olen kuullut, että he soutavat ja huopaavat agenttini kanssa, katsotaan mitä tapahtuu. He kertoivat, että tässä menee hetki enkä ole huolissani. Se (sopimus) tehdään kun on aika, Nylander toteaa.