Jokereiden tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen loisti viime sesongilla KHL:ssä summaamalla 54 pelissä kovat 19 maalia ja 37 tehopistettä.

25-vuotiaan hyökkääjän huikea kausi huomattiin myös NHL:ssä ja hänen oikeudet omistava New York Rangers halusikin ”omansa” takaisin.

– Rangers halusi minut takaisin. Siinä ei kuitenkaan ollut mitään järkeä, Jensen sanoi tanskalaiselle TV 2 Sport -kanavalle.

– Tietenkin, jos olisin mennyt Rangersin NHL-leirille ja olisin päässyt seuran mukaan, niin se olisi ollut hyvä asia. Mutta minun ikäisenä pelaajana en halua joutua AHL:ään. Olen näyttänyt jo kaiken siellä, tanskalaispeluri jatkoi.

Jensen päätti kuitenkin jatkaa uraansa Jokereiden riveissä ja nyt miehen tavoitteet ovat korkealla.

– Haluan ampua paljon maaleja. Se on yksi syy miksi olen täällä. On luonnollista, että pisteitä tulee vielä enemmän kuin viime kaudella. Aion todistaa, miksi olen täällä, Jensen vakuutteli.

Jensen unelmoi kuitenkin uransa jatkamisesta ”taalaliigassa”.

– Paremmalla kaudella haen sitä, että ihmisten päät kääntyisivät minuun päin. Olen 25-vuotias ja on olemassa paljon vastaavia tilanteita, kun pelaaja on siirtynyt tämän ikäisenä KHL:stä NHL:ään. Joten toivottavasti en ole vielä pelannut viimeistä NHL-otteluani, yhteensä 31 NHL-peliä urallaan Vancouver Canucksin ja New York Rangersin riveissä pelannut Jensen kertoi.