Oho! Entinen Liiga-tähti tekee uuden aluevaltauksen – aloittaa TPS:n pelaajatarkkailijana

© Kuva: Juha Tamminen

Komean ja mittavan pelaajauransa viime kevääseen päättänyt Tomi Kallio on päättänyt aloittaa uran uusien haasteiden parissa.

HC TPS tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen entinen kapteeni on aloittanut seurassa pelaajatarkkailijana 1. elokuuta. Kallion työtehtäviin kuuluu pelaajien tarkkailu ympäri Eurooppaa.

– On mahtavaa jatkaa jääkiekon parissa ja nimenomaan rakkaan seuran tulevaisuutta rakentamalla. Tällainen ajatus oli joskus uran aikana mielessä, mutta nyt tästä tuli oikeasti konkretiaa, Kallio iloitsee TPS:n verkkosivuilla.

– Uskon, että kontakteistani ja tietotaidostani on HC TPS:lle lisäarvoa, kun pelaajaprofiileja haetaan ja selvitetään tulevaisuutta ajatellen. Kyllä tässä innostuneella fiiliksellä palataan jääkiekkoympyröihin, Kallio jatkaa.

HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki näkee, että Kalliosta on tulevaisuudessakin paljon hyötyä seuralle. Ystävykset ovat vaihtaneet näkemyksiään viime vuosina tiuhaan.

– Hienoa saada ”Tomppa” mukaan remmiin! Hänellä on valtava kokemus niin Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja ylipäätään kansainvälisestä jääkiekosta. Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana jutelleet paljon jääkiekosta sekä erilaisista pelaajatyypeistä ja ajatuksemme kohtaavat erinomaisesti. Yhteistyön aloittaminen oli helppo ratkaisu, Niittymäki taustoittaa.

Lähde: HC TPS


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.