Nuoret Leijonat kärsivät hyvästä taistelusta huolimatta niukan 3-4-jatkoaikatappion Kanadalle World Junior Showcase -turnauksessa.

Suomalaisten hahmo ottelussa oli neloskentässä viilettänyt ja kaksi maalia iskenyt Sampo Ranta.

NHL-seura Colorado Avalanchen kesän varaustilaisuudessa kolmannella kierroksella nappaama Ranta näki ottelussa häviöstä huolimatta paljon hyvääkin.

– Pääsimme hyvin peliin kiinni heti alussa. Varsinkin ensimmäiset kymmenen minuuttia olimme pelin päällä ja hallitsimme ottelua, Ranta kertasi Suomen jääkiekkoliiton tiedotteessa.

Hänen mukaansa kanadalaiset pääsivät toisessa erässä niskan päälle, mutta sen jälkeen peli eteni jälleen sinivalkoisissa väreissä.

– Kolmannessa erässä olimme mielestäni parempia. Meillä oli paikkoja lyödä peli poikki jo aikaisemminkin, Ranta vakuutti.

Turnaus jatkuu Suomen osalta jo pikaisesti, sillä seuraavaksi vastaan luistelee paikallista aikaa perjantaina kello 13.00 (Suomen aikaa 23.00) USA. Kovin pitkään ei edellistä tappiota auta siis murehtia.

Myös Ranta on suunnannut katseensa jo tulevaan koitokseen.

– Ei siinä mitään, siihen pitää tottua, että välillä pelataan aikaisemmin ja on lyhyempi palautusaika. Nyt vaan hyvät safkat, loppuverryttelyt, kroppa kuntoon ja ollaan valmiina huomenna.