Nykyään Nashville Predatorsia edustava tähtipuolustaja P.K.Subban varattiin NHL:ään vuonna 2007, kun Montreal Canadiens huusi kanadalaisen nimen draftin toisella kierroksella.

Nyt Subban harmittelee ettei pystynyt toteuttamaan tuolloin montrealilaisseuralle antamaansa rohkeaa lupausta.

– Minua harmittaa edelleen, etten tuonut kaupunkiin Stanley Cup-voittoa, vaikka lupasin, Subban totesi NHL.comin mukaan.

Puolustaja vietti Canadiensissa kaikkiaan seitsemän kautta vuosina 2009-2016. Tuona aikana joukkue selviytyi pudotuspeleihin viidesti, ollen parhaimmillaan itäisen konferenssin finaalissa 2010 ja 2014.

– Halusimme niin kovasti voittaa Stanley Cupin ja mielestäni meillä oli kaikki palaset kohdallaan sitä varten, mutta niin ei vain koskaan käynyt, Subban muisteli.

Canadiens on voittanut Stanley Cupin kaiken kaikkiaan 24 kertaa, ylivoimaisesti useammin kuin mikään toinen joukkue, mutta viimeisimmästä mestaruudesta on jo melkoisesti aikaa. Montrealilaiset pääsivät nostamaan pokaalia edellisen kerran vuonna 1993.

Subban ei ole vielä toistaiseksi onnistunut voittamaan mestaruutta myöskään uudessa joukkueessaan. Lähimmäksi hän pääsi 2017, kun Predators hävisi Stanley Cup-finaaleissa Pittsburgh Penguinsille.