Venäläishyökkääjä Artemi Panarin ei suostu tekemään enää jatkosopimusta Columbus Blue Jacketsin kanssa, eikä miestä nähdä välttämättä seurassa enää ensi kaudella. Nykyistä sopimusta on tosin jäljellä vielä vuoden verran.

Tiettävästi venäläistähti on hyvin kiinnostunut matkaamaan suurempaan kiekkokaupunkiin. Hänen nimensä on liitetty siirtohuhuissa muun muassa Chicago Blackhawksiin, mutta nyt The Athleticin toimittaja Aaron Portzline kertoo, että Panarinin ykkösvaihtoehto olisi New York Rangers.

– Panarinin agentti, Daniel Milstein on kieltänyt, että Rangers olisi hänen kärkitoiveensa. Mutta kolme eri lähdettä, kolmesta eri seurasta, ovat kaikki sanoneet minulle, että se on Rangers. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän päätyy Manhattaniin. Rangers on uudelleenrakennuksen partaalla, eivätkä he ole juuri nyt halukkaita luopumaan kenestäkään Panarinin takia. Ajoitus on yksinkertaisesti huono, Portzline perustelee.

26-vuotias Panarin on pelannut Blue Jacketsissa ainoastaan yhden kauden ajan. Kuluneella kaudella hän tykitti joukkueen riveissä 81 otteluun huimat 82 (27+55) tehopistettä.