Kärpät esitteli torstaina harjoitusottelussa kotiyleisölleen hyviä otteita, kun Sport kaatui selvin lukemin 6-2.

Oululaisjoukkue otti ottelussa ohjat heti avauserässä, kun kapteeni Atte Ohtamaa iski 1-0-johtomaalin vain reilun kolmen minuutin pelin jälkeen.

Puolen tunnin pelin jälkeen Kärpät oli karannut puolestaan jo 3-0-johtoasemaan, kun Jani Hakanpää ja Lasse Kukkonen onnistuivat maalinteossa.

Myös kolmanteen erään oululaiset tulivat vahvasti, kun ensin Aleksi Heponiemi onnistui maalinteossa ja vain hetkeä myöhemmin Ohtamaa iski illan toisen osumansa. Tämän jälkeen Sport iski puolestaan kahdesti, mutta ottelun viimeisen osuman iski silti Kärppien Tino Metsävainio.

Erityismaininnan edellä mainittujen pelaajien lisäksi ansaitsee NHL-lupaus Rasmus Kupari, joka syötti peräti kolme Kärppien maalia. Nuorukainen on iskenyt kahteen viime peliin kuusi tehopistettä.