Mammuttidiili! NHL-seura kiinnitti tukipilarinsa pitkällä jatkosopimuksella – ”Tämä on luonnollisesti valtava sitoutuminen”

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Anaheim Ducks on tehnyt joukkueen tukipilarin, maalivahti John Gibsonin kanssa kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen.

Diili takaa jenkkivahdille 6,4 miljoonan dollarin vuositulot.

– Uskon John Gibsoniin, kuten jokainen organisaatiossamme. Tämä on luonnollisesti valtava sitoutuminen seuralta, mutta me uskomme siihen täysin. Hänen parhaat vuotensa ovat vielä edessäpäin, Ducksin toimitusjohtaja Bob Murray hehkuttaa joukkueen nettisivulla.

25-vuotias Gibson on pelannut urallaan 178 NHL-ottelua hurjalla torjuntaprosentilla 92,3. Se on liigan historian kovin vähintään 150 ottelua pelanneiden maalivahtien listalla siitä lähtien, kun laukauksia kohti maalia alettiin tilastoida kaudella 1955-1956.

Hänen taakseen jäävät tässä tilastossa muun muassa maalivahtilegendat Ken Dryden ja Dominik Hasek, sekä suomalaistähti Tuukka Rask, joiden koko uran torjuntaprosentti on 92,2.