Viime kauden alussa kanadalaispuolustaja Mark Flood oli ilman sopimusta ja tuleva työpaikka oli täysin auki.

Takana oli kahdeksan vuotta seura per kausi -kiertolaiselämää.

-Minulla ei ollut tarjouksia kauden alussa ja halusin päästä harjoittelemaan laadukkasti joukkueen kanssa, joten soitin Manitoba Moosen (Winnipeg Jetsin farmiseura) GM:lle ja pyysin päästä mukaan. Tiedostin jo siinä vaiheessa, että lähden heti kun saan kunnon tarjouksen, Flood muisteli Ilveksen nettisivulla.

Marraskuun alussa miehen agentti kertoi Ilveksen kiinnostuksesta ja hetken päästä kanadalainen tekikin tamperelaisten kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Urallaan 39 NHL-ottelua ja 150 KHL-ottelua pelanneelle Floodille kyseessä oli jälleen hyppy tuntemattomaan.

-Minulla ei ollut paljon tietoa Liigasta, mutta puhuin hyvien ystävieni Stephen Dixonin (Tappara, Ässät) ja Darryl Boycen (JYP) kanssa ja he suosittelivat Liigaa, Flood toteaa.

Lopulta kaikki sujui hyvin ja puolustaja pelasi 38 ottelua tehoin 1+7=8 kellottaen reilut 20 minuuttia jääaikaa peliä kohden, toiseksi eniten joukkueessa.

Kauden päätyttyä Flood oli erittäin tyytyväinen Ilveksen ilmapiiriin ja päätti lopettaa kiertolaiselämänsä ainakin toistaiseksi tehden seuran kanssa jatkosopimuksen.

-Ensimmäisestä päivästä lähtien huolto ja joukkue on ottanut minut omakseen ja olen ollut täällä kuin kotonani. Kaikki seuraan liittyvät ihmiset ovat tehneet minulle täällä hyvän paikan olla ja olin todella mielissäni saadessani tänne uuden sopimuksen, iloitsee Flood ja jatkaa:

-Olen kiertänyt paljon maailmaa ja nähnyt paljon eri seuroja ja kaupunkeja ja nyt haluan pelata Ilveksessä koska täällä ihmisen on aidosti hyvä olla.