Suomen alle 20-vuotiaiden pelit päättyivät sunnuntaina Ruotsin Örnsköldsvikissä järjestetyssä turnauksessa tappioon.

Nuoret Leijonat sai päätöskamppailussaan vastaan Venäjän, joka oli tällä kertaa vahvempi maalein 3-2.

Suomi ei ollut ottelussa kertaakaan johtoasemassa, sillä Venäjä karkasi jo avauserässä 2-0-johtoon. Suomi nousi kuitenkin toisen ja kolmannen erän aikana tasoihin, kun Elias Laitamäki ja Otto Kivenmäki onnistuivat maalinteossa. Pisteille kova taistelu ei siltikään riittänyt, sillä Venäjä iski voittomaalin kahdeksan minuuttia ennen päätössummeria.

Nuorten Leijonien ottelun ja turnauksen tehokkain pelaaja oli Otto Kivenmäki, joka iski kolmeen peliin tehot 1+4. Kivenmäki edustaa seuratasolla Porin Ässiä.

Suomi hävisi turnauksessa Ruotsille ja Venäjällä. Ainoa voitto tuli Tshekistä.