Jokerit kohtaa KHL-avauksessaan HC Kunlun Red Starin maanantaina. Saat Jokerien voitosta huiman jättikertoimen 50,00 ilman kierrätysvaatimuksia.

Jokerit avaa kautensa kotona ja saa näin selvän suosikin aseman otteluun. Kiinalaisryhmässä on potentiaalia, mutta pitkän odotuksen jälkeen Jokerit on varmasti hyvässä iskussa kauden ensimmäiseen kotipeliin. Jokerien voitosta saakin normaalisti vain kertoimen 1,60.

Kerroin 50,00 on siis sitä luokkaa oleva tarjous, että se kelpaa varmasti monelle. Voittoihin ei sisällä kierrätysvaatimuksia.

Näin panostamalla 1€ Jokereille saat 50€ voittoa. Rahat ovat vaikka heti nostettavissa ulos. Tarjous on vain uusille asiakkaille, ja maksimipanos kohteeseen on 1€. Jos et ole vielä in asiakas, seuraa ohjeita.

Toimi näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta
3. Lyö 1€ panoksella Jokerien voittoa HC Kunlun Red Staria vastaan. Saat kertoimen 50,00. Jos Jokerit voittaa, pelitillesi hyvitetään 50€.

Ehdot: Tarjous on voimassa ottelun alkuun eli maaanantaihin 3.9. klo 18.30 asti. Tarjous on vain uusille asiakkaille ja maksimipanos kohteeseen on 1€. Tarjous tulee hyödyntää tämän sivun kautta.